Actieve routes

Geniet van sport en spel in gemeente Geertruidenberg!

Wij nodigen alle (aanstormende) actievelingen uit om de prachtige buitenplekjes in onze gemeente te verkennen. Er is voor ieder wat wils, of je nu fan bent van stevige workouts, ontspannen wandelingen, of sportief plezier. 
Hieronder vertellen we je alles over de mogelijkheden, dus trek je sportieve schoenen aan en beweegg mee!

Sportroute in het Koningspark

In Raamsdonksveer vind je het Koningspark, waar een speciale sportroute op je wacht.
Scan de QR-code en laat je inspireren door korte video's met uitdagende oefeningen die je gemakkelijk in het park kunt uitvoeren. Denk daarbij aan korte sprintjes, spieroefeningen en meer - een echt goede work-out in de frisse buitenlucht dus! Je kunt het zo intensief maken als je zelf wilt. Ga jij de uitdaging alleen aan of neem jij je vrienden mee?

Fit blijven met de vele buitentoestellen

Of je nu jong of oud bent, de buitenfitnesstoestellen bieden een gemakkelijke en laagdrempelige work-out ervaring. Laat je verrassen door de gebruiksvriendelijke toestellen die bewegen in de buitenlucht nóg aantrekkelijker maken. Deze toestellen staan naast de bestaande wandelroutes, dus het is erg makkelijk om je wandeling te combineren met korte oefeningen. Bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk!

Hardlopen langs de mooiste routes

Voor de hardloopliefhebbers is de gemeente Geertruidenberg de ideale plek. Pak voor je volgende hardloopsessie eens één van de prachtige wandelroutes en geniet van de natuurlijke omgeving. Maak je hardloopervaring extra leuk door langs de historische en natuurlijke hoogtepunten van de gemeente te lopen. Zo is Het Halvezolenpad in Raamsdonk een prachtige route langs de Langstraatspoorlijn. Ontdek al onze wandelroutes op deze website bij de stadskernen!

Wandelen of fietsen door de gemeente

Heb je geen behoefte aan een intense training maar wil je wel actief bezig zijn? Maak dan een natuurwandeling in Raamsdonk, loop over de Keizersdijk in Raamsdonksveer of verlies jezelf in de historische charme van Geertruidenberg. Wij hebben de mooiste wandelroutes langs monumenten, oude boerderijen en rivier de Donge al voor je uitgestippeld. Deze routes zijn natuurlijk ook heel goed te fietsen!

Kortom, er zijn genoeg prachtige plekken om actief bezig te zijn.

Beweegg, geniet en beleef in gemeente Geertruidenberg!