kinderen

Kom spelen en ontdekken in gemeente Geertruidenberg!

Ontdek de speelse kant van gemeente Geertruidenberg met beweegg! Wandel, speur, ontdek en geniet van alle toffe plekken om te spelen. Ga samen met je familie en vriendjes op ontdekkingstocht en kom in beweging!

Onwijs veel plekken om te spelen!

Wist je dat onze gemeente barst van het speelplezier? Met maar liefst 59 speeltuinen, 559 speel- en sporttoestellen, een speelvlot, waterpompen en trampolines is er altijd wel iets leuks te doen. Dat is nog niet alles, want er is nog veel meer te beleven! In de gemeente vind je allerlei trapveldjes, kabelbanen, tafeltennistafels en skatebanen. Daar ben je wel even zoet mee dus. Al deze locaties zijn overzichtelijk in kaart gebracht door de gele punten op de kaart. Het is tijd om te ontdekken! Ga je mee?

Muizentochten en Olifantentocht

In de gemeente Geertruidenberg verstoppen zich 14 olifanten en 20 muizen, en jij moet ze zoeken! De muizen zijn te vinden in Geertruidenberg en Raamsdonk, terwijl de olifanten te vinden zijn in Raamsdonksveer. Ga op pad met de speurtochten, kom langs allerlei toffe speeltoestellen en doe de opdrachten samen met je vriendjes of familie. Ben jij de slimme speurder die alle muizen en olifanten kan vinden? 
Klik dan hier voor meer informatie!

Het ideale kinderfeestje

Samen met je beste vriendjes en vriendinnetjes spelen, ontdekken en in de buitenlucht zijn, dat is toch het leukste wat er is? Ben je op zoek naar een origineel (én low budget!) kinderfeestje? Dan staat je een te gekke dag te wachten! Haal een amulet, folder en het stickervel op bij één van de afhaalpunten en het avontuur kan beginnen. Plak alle stickers op de juiste plek en haal je welverdiende oorkonde op bij één van de afhaalpunten.
Kinderhandjes plakken een zegeltje op een amulet dat hoort bij de muizenroute

Plezier voor het hele gezin

De speurtochten zijn niet alleen voor de kleintjes; ouders, verzorgers, opa's en oma's kunnen ook genieten! Loop langs historische hoogtepunten en voer samen leuke opdrachten uit.
Elke speurtocht zit bomvol verrassende weetjes over de omgeving. Een erg leuke manier om samen buiten actief bezig te zijn dus!

Bekijk snel onze pagina’s per kern voor meer informatie!

copyright Gemeente Geertruidenbergdesign Volvuur.nlwebdesign & development Brandrs.nlPrivacyverklaring
envelope