kern Raamsdonksveer

Ontdek de Levendigheid van Raamsdonksveer: Sport, Spel, Natuur en Historie

Maak kennis met het pittoreske Raamsdonk, waar de gemoedelijkheid hand in hand gaat met de schitterende omgeving. Te midden van het Brabantse landschap vind je karakteristieke boerderijen langs de oude Langstraatroute, terwijl uitgestrekte polders met een kronkelend fietspad langs de rivier de Donge uitnodigen tot ontdekking.

Het Halvezolenpad: Levendige Historie

Volg de voormalige Langstraatspoorlijn op Het Halvezolenpad, een levendige route die je meeneemt op een reis door de geschiedenis. Fiets, jog, of skate langs dit charmante pad en ervaar de nog altijd voelbare nostalgie die nog altijd voelbaar is. Langs dit pad verken je de omgeving op een actieve manier.

Speelse Ontmoetingen in Raamsdonk

Wie heeft er zin om te spelen, speuren en ontdekken? Duik in een van de vele speeltuinen met je vriendjes of ga op zoek naar de verstopte muizen tijdens een uitdagende speurtocht. Opa, oma of je ouders gaan vast graag mee! Het is namelijk een heerlijke route om een frisse neus te halen. Geniet samen met vrienden of familie van de knusse sfeer van dit charmante boerendorp.

Iconische Wandelroutes

Raamsdonk nodigt je uit om de omgeving te voet te verkennen met drie iconische wandelroutes:

  • Wandelroute Langstraat Boerderijen: Ontdek de historie van de regio terwijl je langs karakteristieke boerderijen wandelt.
  • Wandelroute Langs Rivier de Donge: Laat je betoveren door de prachtige oevers van de rivier de Donge tijdens deze schilderachtige wandeling.
  • Wandelroute Raamsdonkse Polders: Verlies jezelf in de weidse polders en geniet van de rustgevende natuur.
Meer weten over deze routes?
Ga dan snel naar de pagina over Raamsdonk!
Onderaan vind je handige links naar deze (en andere) routes in de omgeving.

Ontspanning bij Fort Lunet

Raamsdonk wenst je een warm welkom! Stap naar buiten en laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit bijzondere stukje Brabant!
copyright Gemeente Geertruidenbergdesign Volvuur.nlwebdesign & development Brandrs.nlPrivacyverklaring
envelope