kern Raamsdonksveer

Ontdek de Levendigheid van Raamsdonksveer: Sport, Spel, Natuur en Historie

In Raamsdonksveer is er zoveel te beleven! Het Koningspark bruist van de activiteiten en de omgeving barst van de wandelroutes en historische hoogtepunten. Wat ga jij als eerste ontdekken? Misschien brengen we je hieronder wel op een aantal goede ideeën!

Actief in het Koningspark

Ben jij al eens naar het Koningspark geweest? Dompel jezelf onder in de zintuigenroute, relax in het park of krik je conditie op met het uitdagende sportparcours. Ontdek deze sportroute in het Koningspark door simpelweg de QR-code te scannen en klaar is Kees. In een handomdraai heb je toegang tot inspirerende video's met verschillende sportoefeningen. Maak het zo intensief als je zelf wilt – alleen of met vrienden!

Avontuur voor de Kleintjes

Speciaal voor de kleintjes zijn er meer dan 25 speeltuinen met unieke speeltoestellen verspreid door Raamsdonksveer. Spring op de fiets en hop van speeltuin naar speeltuin met vrienden of familie. Liever speuren dan spelen? Ontdek de gekke olifaanten van de faantentocht en haal als beloning gratis je oorkonde op bij de vvv. Ideaal als kinderfeestje, maar ook gewoon heel leuk op een vrije dag!

Historische Tijdreis

Herbeleef de tijd van Napoleon, de man achter de aanleg van de Keizersdijk. Deze historische route uit 1812 werd voltooid door koning Willem I. Genoeg te zien voor de wandelliefhebbers dus. Ook als je de natuur in wilt zijn er genoeg bijzondere routes te vinden. Je vindt deze routes onderaan de pagina over Raamsdonksveer. Ga op avontuur in je eigen gemeente, wie weet ontdek je wel iets nieuws!
Je vindt deze routes onderaan de pagina over Raamsdonksveer. 
 Ga op avontuur in je eigen gemeente, wie weet ontdek je wel iets nieuws!

Ontspanning bij Fort Lunet

Op zoek naar een écht hoogtepunt? Spring op de tandem, in een boot of huur een tuktuk bij het sfeervolle Fort Lunet. Dit vestingwerk langs de Zuiderwaterlinie, ooit de scheidslijn tussen Noord- en Zuid-Nederland, brengt je midden in het rijke verleden van Nederland. Raamsdonksveer ligt klaar om ontdekt te worden – een perfecte mix van avontuur, sport en historische charme. Kom langs en beleef het zelf!
Bezoek www.muizentocht.nl voor meer informatie!

Geertruidenberg ligt klaar om ontdekt te worden. Kom langs en beleef de historie en natuur van deze prachtige vestingstad zelf!
copyright Gemeente Geertruidenbergdesign Volvuur.nlwebdesign & development Brandrs.nlPrivacyverklaring
envelope